КАЛКУЛАТОР

сравнителен разход на гориво

(среднa ценa от: 2015-02-14)

Цена бензин [лв.]:

Цена пропан бутан [лв.]:

Цена метан [лв.]:

Разход бензин [л/100 км.]:

Среден годишен пробег [км.]:

 

 

Полезнa информация, съвети

Системи, с които работим

AEB Alternative Fuel Electronics

AEB "Alternative Fuel Electronics" е създадена през 1984 година и днес е един от символите за висококачествена електроника предназначена за автомобилни газови уредби, газови инжекциони и метанови уредби.

През всичките тези години компанията провежда непрекъсната научноизследователска и развойна дейност за създаване на все по-нови и ефективни решения в обалста на електрониката за LPG / CNG системи. Една от основните и цели е постоянното намаляване на емисиите на вредни газове и разхода на гориво.

AEB предлага пълна гама електронни устройства за преоборудване на бензинови автомобили с газови или метанови уредби и инжекциони. Всички нейни продукти са произведени в Италия и отговарят на най-високите критерии и взискателни стандарти от автомобилната индустрия.

Цените на електронните системи на AEB са оптимални по отношение на предлаганото качество. UNI EN ISO 9001 от 1996 г и VISION 2000 през 2002 г. От 2011 г. системата за управление на качеството AEB отговаря на строгите изисквания на ISO TS 16949.

AEB "Alternative Fuel Electronics" прилага строг контрол над всички производствени процеси. !00% от електрониката предназначена за газови инжекциони, газови и метабови автомобилни уредби се подлага на функционален тест.

BSM logo

"БСМ" ООД е фирма, създадена през 1992г. Първоначалната й дейност е свързана с производството на сирени за автоалармени системи, бронирани, автономни и високомощни сирени за автомобили със специален режим на движение.

През 1994г. фирмата организира разработката и производството на еднообемни автоалармени системи от среден клас, като същевременно увеличава производството на рупорни eлектродинамични излъчватели до 1000 бр. месечно. През 1996г. фирма "БСМ" ООД започва производството на домашни алармени системи и пазарът е разширен чрез износ на изделия в Македония, Сърбия, и Алжир.

През 1998г. е въведена система за управление на качеството ISO 9001. Междувременно капацитетът на производството бе увеличен, като в момента достига 10000 алармени системи, модули и сирени месечно, 15 000 дистанционни управления, както и 6000-10000 газови инжекционни системи.

Понастоящем фирма "БСМ" ООД е лидер в производството и дистрибуцията на газови инжекционни системи и модули, на широка гама сирени, автоалармени системи и в производството на LED осветление. Притежава собствена фабрика за производство и конструкторско бюро за проектиране на нови изделия.

по материали на: http://bsm-bg.com

Архив статии


ГАЛЕРИЯ МОНТАЖИ

Bentley Continental MAZDA CX7 2.3disi Mercedes S430 BMW X5 Jaguar Chrysler Voyager