КАЛКУЛАТОР

сравнителен разход на гориво

(среднa ценa от: 2015-02-14)

Цена бензин [лв.]:

Цена пропан бутан [лв.]:

Цена метан [лв.]:

Разход бензин [л/100 км.]:

Среден годишен пробег [км.]:

 

 

Газови инжекциони и уредби. Метанови уредби.

Как да изберерете подходящ газов инжекцион (газова уредба)

Както не е дин път сме споменавали преоборудването на автомобила на газ трябва да бъде направено от добре подготвени професионалисти. Правилният избор на марка и модел на газовата уредба за вашата кола е първата стъпка, която тряба да направите. Възможностите, предлагани на пазара, са многобройни. Подборът на качественa маркa доказала своята надеждносте е задача както на сервиза така и на собственика на автомобила.

Много е важно да се консултирате с опитен специалист, който добре познава вашия тип двигател и е запознат с условията за правилна настройка на газовия инжекцион. За да се гарантира безпроблемна работа на газовата уредба се изисква настройване "в движение", при което се отчитат специфичните особености на автомобилния двигател.

Много важно за турбо мотори и за всякакви чип тунинги, всеки компонент на газовия инжекцион да се избира прецизно, без да се гледа единствено цената. Най-етиният вариант, не винаги е най-добрия. Може да се каже, че преустройството е успешно, ако се запазва цялата мощност на автомобила и всички негови динамични характеристики.


Системи и продукти, с които работим

Газовите и метанови уредби и инжекциони които Ви предлагаме са оборудвани със съвременната електроника, позволяваща точни настройки и прецизно дозиране на горивната смес посредством газовата рейка. Това Ви дава редица предимства:

  • нисък разход на гориво,
  • незначителна загуба на мощност (до 2-5%),
  • ниска цена на обслужване,
  • съвместимост с почти всички двигатели.

Продуктите и системите, с които работим са подходящи за двигатели с 4 до 8 цилиндъра, с или без принудително пълнене.

Покриват всички европейски изисквания за вредни емисии Euro 1-4.

Монтираните в бутилката съвременни "евро" сонди, гарантират Вашата безопасност.